Piharemontit ja muut maanrakennuspalvelut Hämeenlinnasta

Ota yhteyttä

Kaivinkonepalvelu Kemppainen Oy tarjoaa maanrakennusalan osaamista yli 10 vuoden kokemuksella. Palveluihimme kuuluu kokonaisvaltaiset piharemontit, talojen pohjatyöt, salaojien kaivuut sekä muut tarvitsemasi maanrakennuspalvelut. 

Toimialueemme kattaa Hämeenlinnasta käsin Kanta-Hämeen sekä Uudenmaan alueen. Lue lisää palveluistamme ja ota yhteyttä meihin, kun tarvitset osaavan maanrakennusalan ammattilaisen palveluita! 

Omakotitalojen ja mökkien pohjatyöt

Rakennuksen pohjatyöt muodostavat pohjan koko rakennusurakalle, ja siksi on tärkeää valita työhön alan kokenut ja asiantunteva tekijä. Me Kaivinkonepalvelu Kemppainen Oy:llä olemme rakentaneet sekä omakotitalojen että mökkien pohjia jo yli kymmenen vuoden ajan ja tunnemme jokaisen työvaiheen läpikotaisin. Asianmukaisesti ja hyvän rakennustavan mukaisesti tehdyt pohjatyöt mahdollistavat rakennusprojektin saumattoman sujumisen sekä muodostavat kestävän ja pitkäikäisen pohjan valmiille rakennukselle. 

Käytämme pohjatöissä Novatron-koneohjausjärjestelmää, jolla voidaan mitata korkeudet ja sijainnit tarkasti. Näin ollen työstä ei koidu ylimääräisiä ajoja tai murskekäyttöä, jolloin myös asiakas hyötyy kilpailukykyisestä hinnoittelusta.

Lue lisää yrityksestämme

Piharemontit

Toteutamme omakotitalojen ja mökkien pihojen remontit monipuolista kalustoamme sekä vankkaa ammattitaitoamme hyödyntäen. Muokkaamme pihat asiakkaan toiveiden mukaisesti muun muassa uudistaen nurmikot ja rakentaen erilaiset kivetykset sekä kivimuurit. Piharemonteissa vain mielikuvitus on rajana! Olemme tarvittaessa apuna myös uudistustöiden suunnittelussa. Saat kauttamme myös kaikki muut tarvitsemasi pihatyöt, joten ethän epäröi ottaa yhteyttä, vaan soita ja sovi ilmaisesta kartoituskäynnistä!

Salaojien kaivuut

Salaojituksen tehtävä on johtaa maaperästä tuleva kosteus pois talon rakenteiden läheisyydestä. Toimiva salaojitus onkin avainasemassa kalliiksi käyvien kosteusvaurioiden ennaltaehkäisyssä, ja siksi kaivuutöihin on aina syytä valita kokenut ammattilainen. Tilaa salaojien kaivuu Kaivinkonepalvelu Kemppainen Oy:ltä ja takaa rakennuksellesi moitteettomasti toimiva sekä pitkäikäinen salaojitus! Asianmukainen kalustomme yhdistettynä osaaviin tekijöihin varmistavat työn korkean laadun.

Tutustu toteuttamiimme urakoihin sekä kalustoomme kuvagalleriasta